ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΥΠΕΤ 2014

                   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

            Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας στις χθεσινές εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο ΤΥΠΕΤ. Η παράταξή μας πέτυχε μεγάλη νίκη αφού αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη μετά από τη συμπαράταξη των δύο παρατάξεων ΔΗΣΥΕ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, αυξάνοντας την δύναμή της σε ποσοστό κατά 90%  (από 11,55 % σε 21,94 %) και διπλασιάζοντας τις έδρες της (από 2 σε 4).

            Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε την αποστολή μας με οδηγό την εμπιστοσύνη σας για ένα βιώσιμο και αυτοδιοικούμενο ΤΥΠΕΤ, αρωγό σε όλους εμάς και τις οικογένειές μας. 

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΥΠΕΤ 2014

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…     Στις 8 Απριλίου 2014 

  Εσύ αποφασίζεις

Αν θέλεις να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Ταμείου Υγείας. Αν θέλεις να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών για την αναστήλωση του ΤΥΠΕΤ. Αν θα εμπιστευτείς εκείνους που υλοποίησαν όσα είχαν δεσμευτεί ή εκείνους που απλώς αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά απέχουν των λύσεων.

 Αν θα εμπιστευτείς εκείνους που θα συνεχίσουν την προσπάθεια όχι μόνο για την επιβίωση του Ταμείου αλλά και για την μετεξέλιξή του σ’ ένα Ταμείο – Πρότυπο που θα παρέχει υψηλή ποιότητα παροχών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Εσύ επιλέγεις

Διαβάστε περισσότερα: ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

            Την  Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, στις  4:00 μ.μ. στο Κεντρικό Κατάστημα (040), Αιόλου 86, γίνεται η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.  

        Στη συνέλευση αυτή θα ψηφίσουμε για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. που θα γίνουν αρχές Απριλίου. 

        Με την συμμετοχή μας στηρίζουμε την προσπάθεια για βιώσιμο Τ.Υ.Π.Ε.Τ. για εμάς και τις οικογένειές μας.  

                                                                                    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΤΥΠΕΤ

                                                                    Παναγιώτης Σκυλακάκης    Φώτης Βασιλάκος

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ...

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,                                                                                             

Οδεύοντας προς τις εκλογικές διαδικασίες του ΤΥΠΕΤ και κοιτάζοντας την θέση που βρίσκεται σήμερα το Ταμείο σε σχέση με το 2011, δύο συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα.

Πρώτο. Το ΤΥΠΕΤ, κόντρα σε όσα προέβλεπαν οι Κασσάνδρες δύο χρόνια πριν, εξασφάλισε το παρόν του και συνεχίζουμε, με σταθερό βηματισμό, τον αγώνα ώστε να διασφαλίσουμε και το μέλλον του.

Δεύτερο. Τα αποτελέσματα του ΤΥΠΕΤ την τελευταία διετία απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι έχουν την ικανότητα να αυτοδιαχειριστούν τα χρήματά

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ...

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

 Ένα έργο μπορεί να προχωρήσει μόνο με σκληρή δουλειά.
 [Έργον αέξεται, ώ επιμίμνω.]  (ΟΜΗΡΟΣ)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο της υγείας στη χώρα μας, το ΤΥΠΕΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκλεισε τη χρήση του με πλεόνασμα. Μία έννοια που έτεινε να γίνει απαγορευμένη τα προηγούμενα χρόνια.

Θα υπάρξουν φωνές που θα ισχυριστούν ότι δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο ! Απαντούμε προκαταβολικά πως με τις προτάσεις μας έγινε εκείνο που δεν γινόταν επί σειρά ετών σε ένα αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας ! Και μάλιστα σε μία περίοδο που τα έσοδα του 2012 έχουν μειωθεί σε σχέση με το 2009 κατά περίπου 12%, ο μέσος όρος ηλικίας του πληθυσμού του Ταμείου αυξάνεται, τα προβλήματα υγείας των

Διαβάστε περισσότερα: ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy