ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τηρώντας την υπόσχεσή μας να σας ενημερώνουμε για όλα εκείνα που μας αφορούν άμεσα σε ότι έχει να κάνει με το ΤΥΠΕΤ, και επειδή στην ενημέρωση πρέπει να υπάρχει συνέχεια, ήρθε η ώρα της βήμα προς βήμα προσέγγισης.

Ως παράταξη είχαμε δεσμευτεί πως, σε πείσμα των καιρών, θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε ζωντανό το Ταμείο χωρίς να πειραχθούν ούτε οι εισφορές ούτε οι παροχές. Ακόμα και φέτος, που οι συνέπειες της εθελουσίας θα ήταν πιο εμφανείς, από τον Γενάρη του 2015 επιμέναμε πως η χρήση δεν θα ήταν ελλειμματική αλλά οριακή! Σε λίγο καιρό που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα φανεί εάν η πίστη μας αυτή δικαιώθηκε!

Όμως

Διαβάστε περισσότερα: ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε τον Ιούνιο το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. προχώρησε σε προκήρυξη τριάντα (30) θέσεων εργασίας ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σε προσωπικό. Τις θέσεις αυτές κάλυπταν εποχιακοί εργαζόμενοι ή εργαζόμενοι από τα προγράμματα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. Οι συμβάσεις όμως αυτών των ανθρώπων τελειώνουν στις 30 Σεπτεμβρίου. Συνεπώς το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έπρεπε οι νέοι εργαζόμενοι να έχουν προσληφθεί. Αυτό προϋπέθετε ότι η επιτροπή ελέγχου των δικαιολογητικών θα συνεδρίαζε το καλοκαίρι ανελλιπώς.

Όπως επίσης γνωρίζετε, ως παράταξη καταψηφίσαμε την διαδικασία αυτή. Παρά ταύτα συμμετείχαμε όλο το καλοκαίρι χωρίς να λείψουμε

Διαβάστε περισσότερα: ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Ή ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ (Ιπποκράτης, 460-377 π. Χ.)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,                                                                       

Σε λίγες ημέρες στη Γενική Συνέλευση του ΤΥΠΕΤ θα ανακοινωθούν, και επίσημα, τα οικονομικά αποτελέσματα του Ταμείου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το αποτέλεσμα της χρήσης θα είναι θετικό. Πλεόνασμα χρήσης, μείωση του συσσωρευμένου χρέους, σταθεροποίηση των χρηματικών διαθεσίμων. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση εισφορών ή μείωση παροχών την στιγμή που οι απώλειες στα έσοδα του Ταμείου είναι εξοντωτικές.

Η δέσμευσή μας απέναντί σας για σκληρή δουλειά παραμένει δεδομένη και αυτή είναι που έφερε αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Ή ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ (Ιπποκράτης, 460-377 π. Χ.)

«Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,                                                                       

Ζώντας όλοι μας «το θέατρο του παραλόγου» τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς στα τεκταινόμενα δεδομένου ότι πέρα και πάνω από τις ανησυχίες που ως πολίτες έχουμε όλοι μας για το τί μας επιφυλάσσει το μέλλον, ως εντεταλμένοι από σας να διαφυλάξουμε το μέλλον και τη συνέχεια του Ταμείου Υγείας μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το αποτέλεσμα της χρήσης ήταν θετικό. Πλεόνασμα χρήσης, μείωση του συσσωρευμένου χρέους, σταθεροποίηση των

Διαβάστε περισσότερα: «Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ»

ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι κοινά αποδεκτό απ’ όλους μας ότι η συνέπεια λόγων και έργων είναι το ποιοτικό εκείνο στοιχείο που κάνει τη διαφορά ιδιαίτερα σε συλλογικό επίπεδο. Ως παράταξη θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τους συναδέλφους για όσα συμβαίνουν στο ΤΥΠΕΤ.

Ξεκινώντας από τα πιο βασικά θα αναφερθούμε στην λειτουργία της Κλινικής και στο οδοντιατρικό κέντρο. Στο μεν οδοντιατρικό κέντρο πιστεύουμε πως η ΑΜΕΣΗ αναδιοργάνωσή του είναι το βασικότερο θέμα που πρέπει να αντιμετωπισθεί. Θεωρούμε πως είναι αδιανόητο ο χρόνος αναμονής να είναι στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα

Διαβάστε περισσότερα: ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy