ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι κοινά αποδεκτό απ’ όλους μας ότι η συνέπεια λόγων και έργων είναι το ποιοτικό εκείνο στοιχείο που κάνει τη διαφορά ιδιαίτερα σε συλλογικό επίπεδο. Ως παράταξη θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τους συναδέλφους για όσα συμβαίνουν στο ΤΥΠΕΤ.

Ξεκινώντας από τα πιο βασικά θα αναφερθούμε στην λειτουργία της Κλινικής και στο οδοντιατρικό κέντρο. Στο μεν οδοντιατρικό κέντρο πιστεύουμε πως η ΑΜΕΣΗ αναδιοργάνωσή του είναι το βασικότερο θέμα που πρέπει να αντιμετωπισθεί. Θεωρούμε πως είναι αδιανόητο ο χρόνος αναμονής να είναι στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα

Διαβάστε περισσότερα: ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι κοινά αποδεκτό απ’ όλους μας ότι η συνέπεια λόγων και έργων είναι το ποιοτικό εκείνο στοιχείο που κάνει τη διαφορά τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ως παράταξη έχουμε θέσει έναν σαφή και ξεκάθαρο στόχο. Την βιώσιμη και αυτόνομη πορεία του ΤΥΠΕΤ. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την αναπτυξιακή του πορεία με απτά αποτελέσματα τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να ενημερωθείτε για μια σειρά θετικών αποφάσεων και ενεργειών.

Από την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου ξεκίνησε στο ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ η 24ωρη λειτουργία του καρδιολογικού τμήματος με την

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΥΠΕΤ 2014

                   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

            Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας στις χθεσινές εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο ΤΥΠΕΤ. Η παράταξή μας πέτυχε μεγάλη νίκη αφού αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη μετά από τη συμπαράταξη των δύο παρατάξεων ΔΗΣΥΕ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, αυξάνοντας την δύναμή της σε ποσοστό κατά 90%  (από 11,55 % σε 21,94 %) και διπλασιάζοντας τις έδρες της (από 2 σε 4).

            Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε την αποστολή μας με οδηγό την εμπιστοσύνη σας για ένα βιώσιμο και αυτοδιοικούμενο ΤΥΠΕΤ, αρωγό σε όλους εμάς και τις οικογένειές μας. 

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΥΠΕΤ 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

        ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …..

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, όχι με λόγια αλλά με την δέσμευση πως η εντολή τους να συνεχιστεί η πορεία προς την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Ταμείου Υγείας μας θα υλοποιηθεί πάση θυσία. Όπως κάναμε μέχρι σήμερα δεν θα φεισθούμε κόπων και χρόνου ώστε να ανταπεξέλθουμε στο έργο το οποίο μας έχετε αναθέσει!

Αποδεχόμενοι την ευθύνη με την οποία μας επιφόρτισαν οι συνάδελφοι, η παράταξή μας συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. με τέσσερεις εκπροσώπους και στο νέο προεδρείο με δύο, από τις θέσεις του α΄ αντιπροέδρου και του αναπληρωτή Γραμματέα.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…     Στις 8 Απριλίου 2014 

  Εσύ αποφασίζεις

Αν θέλεις να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Ταμείου Υγείας. Αν θέλεις να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών για την αναστήλωση του ΤΥΠΕΤ. Αν θα εμπιστευτείς εκείνους που υλοποίησαν όσα είχαν δεσμευτεί ή εκείνους που απλώς αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά απέχουν των λύσεων.

 Αν θα εμπιστευτείς εκείνους που θα συνεχίσουν την προσπάθεια όχι μόνο για την επιβίωση του Ταμείου αλλά και για την μετεξέλιξή του σ’ ένα Ταμείο – Πρότυπο που θα παρέχει υψηλή ποιότητα παροχών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Εσύ επιλέγεις

Διαβάστε περισσότερα: ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy