ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε τον Ιούνιο το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. προχώρησε σε προκήρυξη τριάντα (30) θέσεων εργασίας ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σε προσωπικό. Τις θέσεις αυτές κάλυπταν εποχιακοί εργαζόμενοι ή εργαζόμενοι από τα προγράμματα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. Οι συμβάσεις όμως αυτών των ανθρώπων τελειώνουν στις 30 Σεπτεμβρίου. Συνεπώς το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έπρεπε οι νέοι εργαζόμενοι να έχουν προσληφθεί. Αυτό προϋπέθετε ότι η επιτροπή ελέγχου των δικαιολογητικών θα συνεδρίαζε το καλοκαίρι ανελλιπώς.

Όπως επίσης γνωρίζετε, ως παράταξη καταψηφίσαμε την διαδικασία αυτή. Παρά ταύτα συμμετείχαμε όλο το καλοκαίρι χωρίς να λείψουμε

Διαβάστε περισσότερα: ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

«Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,                                                                       

Ζώντας όλοι μας «το θέατρο του παραλόγου» τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς στα τεκταινόμενα δεδομένου ότι πέρα και πάνω από τις ανησυχίες που ως πολίτες έχουμε όλοι μας για το τί μας επιφυλάσσει το μέλλον, ως εντεταλμένοι από σας να διαφυλάξουμε το μέλλον και τη συνέχεια του Ταμείου Υγείας μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το αποτέλεσμα της χρήσης ήταν θετικό. Πλεόνασμα χρήσης, μείωση του συσσωρευμένου χρέους, σταθεροποίηση των

Διαβάστε περισσότερα: «Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ»

ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι κοινά αποδεκτό απ’ όλους μας ότι η συνέπεια λόγων και έργων είναι το ποιοτικό εκείνο στοιχείο που κάνει τη διαφορά ιδιαίτερα σε συλλογικό επίπεδο. Ως παράταξη θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τους συναδέλφους για όσα συμβαίνουν στο ΤΥΠΕΤ.

Ξεκινώντας από τα πιο βασικά θα αναφερθούμε στην λειτουργία της Κλινικής και στο οδοντιατρικό κέντρο. Στο μεν οδοντιατρικό κέντρο πιστεύουμε πως η ΑΜΕΣΗ αναδιοργάνωσή του είναι το βασικότερο θέμα που πρέπει να αντιμετωπισθεί. Θεωρούμε πως είναι αδιανόητο ο χρόνος αναμονής να είναι στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα

Διαβάστε περισσότερα: ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Ή ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ (Ιπποκράτης, 460-377 π. Χ.)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,                                                                       

Σε λίγες ημέρες στη Γενική Συνέλευση του ΤΥΠΕΤ θα ανακοινωθούν, και επίσημα, τα οικονομικά αποτελέσματα του Ταμείου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το αποτέλεσμα της χρήσης θα είναι θετικό. Πλεόνασμα χρήσης, μείωση του συσσωρευμένου χρέους, σταθεροποίηση των χρηματικών διαθεσίμων. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση εισφορών ή μείωση παροχών την στιγμή που οι απώλειες στα έσοδα του Ταμείου είναι εξοντωτικές.

Η δέσμευσή μας απέναντί σας για σκληρή δουλειά παραμένει δεδομένη και αυτή είναι που έφερε αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Ή ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ (Ιπποκράτης, 460-377 π. Χ.)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι κοινά αποδεκτό απ’ όλους μας ότι η συνέπεια λόγων και έργων είναι το ποιοτικό εκείνο στοιχείο που κάνει τη διαφορά τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ως παράταξη έχουμε θέσει έναν σαφή και ξεκάθαρο στόχο. Την βιώσιμη και αυτόνομη πορεία του ΤΥΠΕΤ. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την αναπτυξιακή του πορεία με απτά αποτελέσματα τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να ενημερωθείτε για μια σειρά θετικών αποφάσεων και ενεργειών.

Από την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου ξεκίνησε στο ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ η 24ωρη λειτουργία του καρδιολογικού τμήματος με την

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Copyright 2011. Auto Insurance Quotes. Powered by Bluefairy